Cenk Ergün'den Selçuk İnan açıklaması
Galatasaray'da son günlerde ayrılacağı ve Trabzonspor'a gideceği konuşulan Selçuk İnan konusunda Sportif Direktör Cenk Ergün açıklamalarda bulundu
Galatasaray'da son günlerde ayrılacağı ve Trabzonspor'a gideceği konuşulan Selçuk İnan konusunda Sportif Direktör Cenk Ergün noktayı koydu.
Ergün, uzun süredir taraftarla yıldızı bir türlü barışmayan ve takımdaki geleceği sürekli tartışma konusu olan Selçuk İnan'ın kaptanları olduğuna dikkat çekerek, "Ne Selçuk'tan ayrılma talebi geldi ne de bizim böyle bir düşüncemiz oldu. Selçuk İnan, Galatasaray'ın kaptanıdır. Elbette formsuz dönemleri olabilir ama bu vazgeçeceğimiz anlamına gelmez" diye konuştu. 
DÜŞÜŞ VE O RAKAMLAR...
Bu arada Milliyet kaptan Selçuk İnan'la ilgili çarpıcı bilgilere ulaştı. Tecrübeli futbolcunun son dönemde en çok eleştirildiği nokta geri ve yan paslardı.
Çünkü taraftara göre 32 yaşındaki futbolcu risk almıyor, sürekli yan pas ya da geri pas yapıyordu. Ancak rakamlar Selçuk'un futbolundaki gerilemenin hiç de bu boyutlarda olmadığını gösteriyor. İlk iki senesinde şampiyonluk gören Selçuk İnan'ın bu yıllarda geri pas-yan pas yüzdesinin %43.8 iken son iki yılda bu oranın %47.8 olduğu belirlendi.
Yani Selçuk İnan geçen 6 yılda ileri oynama bakımından % 4'lük bir düşüş yaşadı. 26 yaşından 32 yaşına geldiği düşünülür ve aradaki kadro farkı da dikkate alınırsa aslında tecrübeli futbolcuya biraz haksızlık edildiği rakamlarla da belgeleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco'ya evinde Paris FC şoku!

Atletico Madrid'den Sevilla'ya net galibiyet

Lider Arsenal gümbür gümbür gidiyor!

Brighton, evinde çok rahat kazandı!

Manchester United'ın kabusu Nottingham

Villarreal'den sahasında rahat galibiyet!

Lamine Yamal ile sevgilisi ayrıldı: Aldatma iddialarına yanıt

Hull City, yükselişe geçti!

Tottenham'ın eski kalecisinden şaşırtan karar: Futbolu bırakıp fotoğrafçı oldu!

Kylian Mbappe: "Ronaldo'dan farklıyım"























