Amrabat'tan Galatasaray'a mesaj var!
Malaga’ya kiralanan, İspanyol ekibinin bonservisini alma hakkı bulunduğu Amrabat konuştu. “Sezon sonunda Galatasaray’a dönüyorum. İnşallah şampiyonluk kutlamalarına katılacağım” dedi.
Sezon başında Galatasaray'dan İspanya'da Malaga’ya kiralanan Nordin Amrabat, sezon sonunda kesin olarak Sarı-Kırmızılı takıma döneceğini söyledi.
Malaga, 30 Nisan’a kadar 3 milyon 500 bin euro ödemesi durumunda Faslı oyuncunun bonservisini alabiliyor. (A. ALBAYRAK ne dedi? İşte o sözler... TIKLAYIN!)
2017’YE KADAR ASLAN
Bugün'e konuşan Amrabat, "Malaga yöneticileriyle görüştüm. Kendilerine 'Galatasaray'a dönme olasılığım varsa, tercihim değişmez; Galatasaray'da oynamak istiyorum' dedim. Anlayışla karşıladılar. Sezon sonunda Allah'tan bir mani çıkmazsa haziranda döneceğim" dedi.
“AVANTAJ BiZDE”
Galatasaray’ın şampiyon olacağına yürekten inandığını belirten 27 yaşındaki oyuncu, "İnşallah sezon sonunda İstanbul'da şampiyonluk kutlamalarına katılacağım" diye konuştu. Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi için de “Bence Galatasaray kazanacak. Şampiyonluk için avantaj bizde” ifadelerini kullandı.
Amrabat bu sezon Malaga formasıyla 22 karşılaşmada 4 kez fileleri havalandırdı. 3 de asist yaptı. Başarılı oyuncunun Aslan ile Haziran 2017’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid yeni sezona Teresa Herrera kupasıyla başladı

UEFA Süper Kupa şampiyonu Paris Saint-Germain, kupasını aldı

UEFA Süper Kupa'da şampiyon PSG

Martinelli ilk 11 başladı: Arsenal hazırlık maçını penaltılarla kazandı

Hull City, Senegalli futbolcu Mendy'yi transfer etti

Roma, Atletico Madrid'den Molina'yı kadrosuna kattı

Juventus, Kenan Yıldız için kararını verdi!

Deniz Eren Dönmezer, Hull City yolunda!

Real Madrid, Zubimendi'ye yöneldi

Gabriel Jesus Napoli'ye çok yakın!




























