Amrabat için olay iddia!
Galatasaray'dan kiralık olarak Malaga'ya giden Nordin Amrabat için son gelimeler aktarıldı.
- WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray'dan kiralık olarak Malaga'ya giden Nordin Amrabat'ın gelecek sezonda hangi takımda oynayacağı merakla beklenirken, AS Gazetesi'nden bir iddia geldi.
Faslı futbolcunun menajeri Anass Ouzif, Amrabat'a İspanyol ve İngiliz takımlarının talip olduğunu söylerken ilginç teklifler aldıklarını da aktarmıştı.
Bu gelişmeye değinen AS Gazetesi'nden Antonio Gallardo, Amrabat'ın hızı, kalitesi ve gücüyle transfer pazarında ilgi çeken bir futbolcu olduğunu söyledi.
WBA, OLYMPIAKOS, SEVILLA...
Geçtiğimiz transfer döneminde İngiltere'den West Brom ile Yunanistan'dan Olympiakos'un Nordin Amrabat'ı istediğini bildiren Gallardo, Malaga'nın 3.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunun bulunduğunu ancak bunun ay sonunda biteceğini, Galatasaray'ın başta Sevilla olmak üzere diğer takımlarla görüşmelere başlayacağını vurguladı.
Başarılı futbolcunun Malaga'da çok mutlu olduğu, kenti sevdiği, taraftarların gözdesi haline geldiği ve 11'in değişmezlerinden olacağının altı çizilirken, Malaga'nın Amrabat'ı alıp başka bir takıma satarak para kazanma seçeneğinin de olduğu belirtildi.
ALBAYRAK GERİ İSTİYOR
Galatasaray başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ise konu hakkında yaptığı açıklamada, "Amrabat Galatasaray'a dönecek. Galatasaray'ın futbolcusudur. Şu anda mevcut futbolcularda bana 'Keşke Amrabat'ı göndermeseydik' diye defalarca söylediler. İnşallah sezon sonunda gelecek." ifadelerini kullanmıştı
KARDEŞ PAYI DİZİSİNDE NORDİN AMRABAT...
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

Laporta: "Messi'nin geri dönüşü gerçekçi değil!"

Akanji'den geleceği için mesaj

Ole Gunnar Solskjaer'den Scott McTominay itirafı!

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"

Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması: "Biz farklıyız"

Mainz 05, eski futbolcusu El Ghazi'ye açtığı temyiz davasını kaybetti

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de ekim ayının futbolcusu seçildi

Wolverhampton'da Rob Edwards dönemi


























