Bekle bizi Türkiye geliyoruz
Galatasarayımız, yeni sezon hazırlık çalışmalarını Hollanda Tegelen’de bu akşam basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Webaslan.com
Teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca, Carlos Cuadrat yönetiminde, yerel saatle 17.30’dan itibaren başlayan çalışma yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü.
Antrenman ısınma koşusu ile başladı. Yeni sezon hazırlıklarına izinli oldukları için geç katılan milli oyuncular ile sakatlıktan yeni çıkan Tobias Linderoth kondisyoner Carlos Cuadrat yönetiminde topla koordinasyon çalışması ve dar alanda teknik çalışmalar gerçekleştirdiler.
Diğer futbolcular ise şut çalışmasının ardından dar alana kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yaptı. Serkan Çalık bu çalışmanın tümüne takımla birlikte katıldı. Kaleciler; Fırat Kocaoğlu, Emirhan Ergün ve Leo Franco ise antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde çalıştı.
Bugün öğleden sonra kampa katılan Shabani Nonda ise hafif koşu ve yürüyüşün ardından çalışmayı tamamladı. Antrenman soğuma egzersizleri ile tamamlandı. Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, hazırlık kampındaki çalışmalarını yarın (4 Temmuz Cumartesi) sabah 10:30’da basına açık, taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

Napoli, Lukaku için 10 milyon euro istiyor!

























