Tekke’li Zenit’in yanı sıra, Moskova kulüplerinin Tomas’ı devre arasında ya da sezon sonunda transfer etmek istediği öğrenildi. Tomas da bu işe sıcak bakıyor.
Bitmeyen senfoni!
Kamerunlu Song için ise Fransızlar’ın sevdası bitmek bilmiyor... Marsilya, PSG ve Bordeaux gibi kulüpler, sık sık tecrübeli oyuncunun Galatasaray ile yeni sözleşme yapmaması için menacerine haber yolluyor.
Parası ödenmediği gerekçesiyle Fenerbahçe derbisinde oynamadığı iddia edilen Song’un sezon sonuna dek Cim Bom’da kalacağı, daha sonra teklifleri değerlendirmeye alacağı belirlendi.
Anlaşma sağlandı
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde ciddi bir çıkış yakalayan Kayserispor da, Marcelo Carrusca için haber bekliyor... Başkan Recep Mamur, Canaydın ile görüştüklerini ve Arjantinli futbolcuyu kiralamak için söz aldıklarını belirterek, “Carrusca’nın ülkesinden dönmesini bekliyoruz.
Masaya oturup, ikna edeceğiz. Hedeflerimize uyan bir futbolcu” diye konuştu.
Gizli operasyon
Cim Bom’un en büyük hedefi, Hamit Altıntop’u transfer edebilmek... Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, sık sık Almanya’ya ve gurbetçi oyuncunun tatil yaptığı Dubai’ye giderek işi bitirmek için anlaşma zemini arıyor.
Bu transferi sessiz sedasız bitirmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar’ın mutlu sona çok yaklaştığı ve Hamit’in devre arasında İstanbul’a getirileceği iddia edildi.