Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın FIBA Eurocup finalinde Cras Basket Taranto ile yapacağı rövanş maçının biletleri satışa sunuldu.
Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın FIBA Eurocup finalinde Cras Basket Taranto ile yapacağı rövanş maçının biletleri satışa sunuldu. 9 Nisan 2009 Perşembe günü saat 20:30'da Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak tarihi karşılaşmanın biletleri, Biletix'ten 20 ve 50 TL karşılığı temin edilebiliyor.
FIBA Eurocup'ta finale yükselerek tarihe geçen Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, İtalyan rakibiyle ilk maçı 2 Nisan'da, deplasmanda yapacak. FIBA Eurocup şampiyonu, 9 Nisan'da, İstanbul'daki rövanşta, kendi seyircimiz önünde belli olacak.
Türkiye'ye bayan basketbolunda ilk kez bir Avrupa kupası kazandırmanın eşiğine gelen kızlarımıza destek olup bu tarihi güne yerinde tanıklık etmek için tüm Galatasaraylıları 9 Nisan'da Ayhan Şahenk Spor Salonu'na bekliyor.