Taraftar Perez'i andı!

*Takım kadroları okunurken ilginç olaylar yaşandı. Futbolcuların adlarına soyadlarıyla karşılık veren taraftarlar, anonstan gelen "Sebastian" çağrısına Tamas yerine, iki sezon önce Galatasaray'da oynayan "Perez" karşılığını verdi.

*PAF Ligi maçında Galatasaray, Gençlerbirliği engelini 5 - 4'lük galibiyet ile aştı. İki takımın da müthiş bir mücadele sergilediği 90 dakikada son gülen taraf ev sahibi Sarı - Kırmızılılar oldu.

*Olimpiyat Stadı'nın çevresindeki boş arazilerde dün gasp olaylarının yaşandığı öğrenildi. Bazı taraftarların paralarının ve cep telefonlarının alındığı bildirildi. Bu iddia üzerine polis soruşturma başlattı.

*Cim Bom'un sezon başında renklerine kattığı Abdullah Ercan dün ilk kez Galatasaray forması giydi. Uzun bir sakatlık dönemi geçiren yıldız futbolcu ikinci yarıda oyuna girdi. Bu arada Suat Usta da 18 kişilik kadroda yer aldı.

*Fatih Terim, maçın ilk yarısında talihsiz bir olay yaşadı. Saha kenarına gelen topu tekrar oyun alanına atmak isteyen tecrübeli hocanın ayakkabısı sahaya fırladı. Kulübeye giren Terim'e ayakkabısını malzemeci getirdi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları