Song'u da götürecek!

Ribery'yi, G.Saray'dan koparan Bruno Heiderschaht şimdi de menajerliğini yaptığı Song'u devre arasında Marsilya'ya götürmeye çalışıyor. Kamerunlu yıldızın, geçen hafta eşyalarını Fransa'ya göndermesi kafaları karıştırdı.

Fransız yıldız Franck Ribery'yi, Marsilya Kulübü'ne kaçırarak Galatasaray'ı hem şoke eden hem de büyük maddi zarara uğratan Bruno şimdi de menajerliğini yaptığı Rigobert Song'un aklını çelmeye çalışıyor.

Marsilya Kulübü yöneticileriyle iyi ilişkiler içinde olan menajer Bruno'nun, Ribery operasyonunda izlediği yolla Song'u da, Galatasaray'dan koparmaya çalıştığı ortaya çıktı. Bruno aracılığıyla Marsilya'dan çok cazip teklifler alan Kamerunlu savunmacının aklının karıştığı vurgulandı.

Tomas'ı kandıramadı
Galatasaray'dan uzun süredir parasını alamayan Song'un, yakın çevresine ayrılık sinyalleri verdiği öğrenilirken, Florya'daki eşyalarını geçen hafta sürpriz bir şekilde Fransa'ya göndermesi yöneticileri huzursuz etti.

Menajer Bruno, Marsilya'ya götürmek istediği diğer Galatasaraylı Stjepan Tomas'tan ise olumsuz yanıt aldı. Tomas'ın, sözleşmesinin devam ettiğini belirterek Bruno'nun teklifini geri çevirdiği ifade edildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları