"Muhteşem olacak"

Avustralya’da yayın yapan bir spor dergisine konuşan Harry Kewell, "Sakatlığım tamamen geçti. İlk maçımda kendimi göstereceğim" dedi.

Uzun bir sakatlık döneminin ardından takımla çalışmalara başlayan Harry Kewell’ın oynama isteği teknik direktör Michael Skibbe’nin en büyük tesellisi oldu. Alman teknik adamın Bordeaux maçı öncesi özel bir görüşme yaptığı Avustralyalı futbolcu, ülkesinde yayın yapan bir spor dergisine verdiği demeçte, hem G.Saray’a, hem de Türkiye’ye övgüler yağdırdı.

Antalyaspor yenilgisinden sonra eleştiri oklarına hedef olan Skibbe de Kewell’ı "Bordeaux maçında sana ihtiyacım var. Bu karşılaşmada senden patlama bekliyorum" diyerek motive etti.

Hedeflerimiz bitmedi

Kewell ise ülkesinde yayın yapan bir spor dergisine verdiği demeçte, "Sakatlığım tamamen geçti. Artık oynayacak duruma geldim. İlk oynayacağımız maçta muhteşem bir dönüş yapacağım" dedi. G.Saray’ın çok kaliteli oyunculardan kurulu güçlü bir takım olduğunu ifade eden Harry Kewell, şöyle devam etti:

"Takımımla uzun süreli bir sözleşme yaptım. Bu sözleşmemin arkasında duracağım. Futbol hayatımın sonuna kadar G.Saray’da olmak istiyorum. Beni en çok üzen ezeli rakibimiz F.Bahçe’ye yenilmek oldu. F.Bahçe’yi kendi sahamızda oynayacağımız maçta yeneceğiz.

Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası’ndan elendik ama hedeflerimiz bitmedi. UEFA Kupası’nda sonuna kadar gideceğiz."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları