Özgener Ali Sami Yen'de

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, uzun bir aranın ardından Ali Sami Yen Stadı'nda maç izledi.

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, uzun bir aranın ardından Ali Sami Yen Stadı'nda maç izledi. Geride kalan sezonda Galatasaray Kulübü ile federasyon arasında yaşanan gerginlik sonrası Ali Sami Yen Stadı'na maç izlemek için gelmeyen Özgener, aradaki buzların erimesi sonrası sarı-kırmızılı kulübün davetini kabul ederek, Maccabi Netanya maçını izlemek üzere stada geldi ve Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile yanyana oturdu.

MOR FORMA GÖRÜCÜYE ÇIKTI


Galatasaray için hazırlanan yeni sezon formaları arasında en fazla dikkati çeken mor formalar, Maccabi Netanya maçında görücüye çıktı. Sarı-kırmızılı renklerle özdeşleşen Galatasaray, Maccabi Netanya maçında mor renkli yeni formalarıyla sahada mücadele etti. Diğer yandan, karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarların üzerinde de çok sayıda mor renkli formanın olması dikkati çekti.

-TRİBÜNLERDEN İSRAİL'E TEPKİ-

Galatasaray taraftarları, Maccabi Netanya takımını İsrail protestolarıyla karşıladı. Sarı-kırmızılı tribünlerden, İsrail aleyhine türlü tezahüratlar yapıldı ve ''Kahrolsun İsrail'' sloganı atıldı. Eski açık tribüne Filistin bayrağı açıldı ve altında da ''Evine dön İsrail'' (Go Home İsrail) pankartı yer aldı.
Ali Sami Yen Stadı çevresinde İsrail ekibi için yoğun güvenlik önlemlerinin aldığı görülürken, Maccabi Netanya takımıyla birlikte özel güvenlik elemanları da görev yaptı.

-STATTA İNTERNET SORUNU-

Ali Sami Yen Stadı'nda basın mensupları tarafından kullanılan kablosuz internette sorun yaşandı.
Basın mensuplarının yakınmaları üzerine internet bağlantısı sağlanmaya çalışılırken, sorun bir türlü giderilemedi.

 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları