Oyuna mı geldi!

Galatasaray'da Fatih Terim konusundaki gelişmeler kadar Hagi'nin durumu da bir başka merak konusuydu. Terim'in yerine düşünüldüğü iddia edilen efsane Rumen'i, İstanbul'a kimin davet ettiği gün boyu çözülemedi. Polat Otel'de kalan Hagi, öğle saatlerinde apar topar ülkesine döndü.

Özhan Canaydın yönetiminde yer alan isimler, Hagi'yi İstanbul'a kendilerinin çağırmadığını, bu daveti diğer başkan adayı Mehmet Cansun'un yapmış olabileceğini belirttiler. Cansun kanadı ise bu iddiayı yalanlayarak, "Hagi ile her hangi bir ilgimiz yok" açıklamasını yaptı.

Fatih Terim'in yerine Gheorghe Hagi'nin geleceği iddiaları Romanya'da da dillerde.. Londra'da bulunan Hagi'nin yakın arkadaşı olan ve yıllarca menajerliğini yapan Becali "G.Saraylı yöneticiler beni aradı ve Hagi ile çalışmak istediklerini söylediler. Hagi de bu teklife sıcak bakıyor" dedi. Rumen Libertatea Gazetesi "Terim gidiyor, Hagi geliyor" başlığı altında "Romanya'nın futbol kralı tekrar Türkiye'ye dönüyor" diye yazarken Gazeta Sporturilor "Hagi, Terim'in yerine geliyor. Popescu'nun da takıma menajer olma ihtimali yüksek" ifadesini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları