Galatasaray'ın İsveçli yıldızı Tobias Linderoth yaptığı açıklamada, uzun bir süre oynama şansı bulduğuna şaşırdığını ifade etti.
Galatasarayımızın Kayserispor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Galatasaray'ın İsveçli yıldızı Tobias Linderoth yaptığı açıklamada, iyi mücadele ettiklerini ama sonuca ulaşamadıklarını ifade etti.
Tobias Linderoth sözlerine şöyle devam etti:
"Son derece zor bir maçtı. Uzun bir süre iyi mücadele ettik ama sonuca ulaşamadık. Hakemin Lincoln'e gösterdiği kart oldukça ağırdı. Bu akşam uzun bir süre oynama şansı bulduğuma çok şaşırdım. 90 dakika oynamak için hazır olmadığımı biliyorum. Antalyaspor maçına hazır olmak istiyorum"
Galatasarayımızın İsveçli orta saha oyuncusu Tobias Linderoth, Süper Lig'de 17 hafta sonra maça çıktı. Karşılaşmanın 60.dakikasında oyuna giren Linderoth daha önce de Kayserispor ile deplasmanda oynanan maçta görev almıştı. Linderoth tam 160 gün sonra resmi maça çıkarken bu sezon bir de Steaua Bükreş ile oynanan Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 3.Tur rövanş maçında yer almıştı. Tobias Linderoth geçen sezonda Süper Lig'de 7 maça çıkmıştı.