Oliviera olmazsa Fred

Hernan Crespo ile de ilgilenen ancak önceliği Ricardo Oliveira'ya veren yönetimimiz, Brezilyalı santrforun işini bitiremezse Olympique Lyon'da forma giyen Fred'e yoğunlaşacak. Bir yandan savunmasına takviye yapmak için transfer çalışmalarını sürdüren yönetimimiz, bir yandan da dünyaca ünlü yıldız bir forveti kadrosuna katmak için çaba sarfediyor.

Sarıkırmızılılar, iki gözdeleri Oliveira ve Crespo'nun alternatifi olarak Olympique Lyonlu Fred'i listeye aldı. Arjantinli yıldız Crespo'nun yüksek yıllık ücretinde indirime yanaşmaması ve Oliveira için Real Zaragoza'yla bonservis konusunda yaşanan pazarlıkların durma aşamasına gelmesi sonucu yeni arayışlara giren Cimbom, Brezilyalı oyuncuyla masaya oturmaya hazırlanıyor.

FRED HEP GÖZDE

Takımımızın ilk tercihinin Ricardo Oliveira olduğu ancak Fred için de imkanların seferber edileceği öğrenildi. 24 yaşındaki yıldız oyuncu, geçtiğimiz günlerde menajerler vasıtasıyla Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları