Necati'yi nasıl ateşledi?

Galatasaray Teknik Direktörü, Çaykur Rizespor maçından hemen önce Necati ile özel bir toplantı yaptı, "Söylentilere kulak tıka. Kafana bir şey takma" diyerek moral verdi. 15 dakikalık bu görüşme sonrasında golcü sahaya çıkıp, kalitesini gösterdi.

Ç.Rize ile oynanacak maçın dört saat öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde karşılaşmanın kadrosunu açıkladı ve yapılması gerekenleri futbolculara aktardı. İşte bu sırada oyuncular odadan çıkarken, Rumen teknik adam, Necati'ye, "Sen kal" dedi. İkilinin başbaşa yaptığı 15 dakikalık görüşmenin sonrasında sahaya çıkan golcü, iki nefis golle Galatasaray'ı kurtardı.

Neceti, bu karşılaşmadaki performansının en büyük nedeninin Hagi olduğunu ifade etti. Sarı - Kırmızılı futbolcu, Hagi'nin kendisine şunları söylediğini açıkladı: "(Bak Necati) dedi. (Ben seni biliyorum ve sana sonuna kadar güveniyorum. Sen bugün işini yapacaksın. Kafanı hiçbir şeye takma ve moralini bozma. Benim sana her zaman ihtiyacım var. Sahaya çık kim olduğunu göster) diyerek beni kamçıladı."

Gaziantepspor karşısında kötü oynadığını kabul eden Necati, bunun hemen ardından yapılan kadro dışı kalacağı yönündeki haberlere çok kızdığını belirtti. Hayatı boyunca yalan söylemediğini, bu nedenle yapılan yalan haberlere bozulduğunu ifade eden Galatasaray'ın başarılı forveti, "Bu haberler çıkınca ailece huzurumuz bozuldu. O hırsla maça çıktım. Golden sonraki sevincim bir isyandı" dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları