Mosturoğlu tepkisi!

Fenerbahçe'nin yeni yönetim kuruluna giren federasyon eski yöneticisi Şekip Mosturoğlu'na Galatasaray'dan sert tepki geldi. Fatih Gökşen yaptığı açıklamada "Bu nasıl etiklik?" ifadesini kullandı.

Gökşen daha iki ay önce Türkiye Futbol Federasyonu'nda ikinci başkanlık yapan bir yöneticinin bu süre sonunda Fenerbahçe Kulübü'ne yönetici olmasının hiçbir etik anlayışa sığmadığını belirtti. Gökşen, "Zamanı gelince etik olmaktan söz ediyorlar. Böyle etik olunur mu? Fenerbahçe yönetimine bu durumda giren de etik değil, alan da" dedi.

Şekip Mosturoğlu'nun Fenerbahçe yönetimine girmekte acele etmesinin anlamsız olduğunu söyleyen Gökşen, "Keşke bir dahaki seçime girseydi. İki ayda yönetime girmesi olmadı. O zaman ben Mosturoğlu'nun federasyonda aldığı her kararın Fenerbahçe yanlısı olduğunu düşünürüm" ifadesini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları