Milli Takım'da 3 Cim Bom'lu var...

(A) Milli Futbol Takımı'nın 7 Haziran'da deplasmanda Slovakya, 11 Haziran'da da İstanbul'da Makedonya ile oynayacağı 12. Avrupa Şampiyonası 7. Eleme Grubu maçlarının aday kadroları açıklandı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, aday kadroya toplam 24 futbolcu çağırdı. Kadroya Beşiktaş ve ikinci Galatasaray'dan 3'er, Fenerbahçe'den ise 2 oyuncu çağrılırken, yurtdışında oynayan 9 oyuncu da davet edildi. Bu arada, Bursaspor'un "Gol Kralı" adayı Okan Yılmaz ile Adanaspor'un file bekçisi Murat Şahin ise ilk kez aday kadroya çağrıldı. Sakatlıkları nedeniyle Beşiktaşlı İlhan Mansız ile Galatasaraylı Hasan Şaş ise kadroya çağrılmadı.

Slovakya ve Makedonya ile karşılaşacak (A) Milli Futbol Takımı aday kadrosuna şu futbolcular çağrıldı: Sergen Yalçın, İbrahim Üzülmez, Ahmet Yıldırım (Beşiktaş), Bülent Korkmaz, Ergün Penbe, Volkan Arslan (Galatasaray), Deniz Barış (Gençlerbirliği), Ömer Çatkıç (Gaziantepspor), Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Rüştü Reçber, Fatih Akyel (Fenerbahçe), Servet Çetin (Denizlispor), Murat Şahin (Adanaspor), Okan Yılmaz (Bursaspor), Hakan Şükür, Tugay Kerimoğlu (Blackburn Rovers), Alpay Özalan (Aston Villa), Okan Buruk, Emre Belözoğlu (Inter), Tayfun Korkut, Nihat Kahveci (Real Sociedad), Yıldıray Baştürk (Bayer Leverkusen), Fatih Sonkaya (Roda).

(A) Milli Futbol Takımı aday kadrosu 2 Haziran Pazartesi günü İstanbul'da toplanacak. Öğle saatlerinde Polat Renaissance Oteli'nde biraraya gelecek aday kadro, ilk çalışmasını aynı gün saat 18.30'de Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacak. 3 Haziran Salı günü Slovakya maçına hazırlanmak amacıyla saat 11.00'de özel uçakla Avusturya'nın başkenti Viyana'ya gidecek olan milliler, maçtan bir gün önce Slovakya'ya geçecek. Milliler, 7 Haziran'da oynayacakları maçtan bir gün sonra İstanbul'a dönecek ve 11 Haziran'da Makedonya ile yapılacak maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde başlayacak. Bu arada Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2 Haziran Pazartesi günü Polat Renaissance Oteli'nde saat 12.00'de basın toplantısı düzenleyecek.

MAÇ PROGRAMI:

(A) Milli Futbol Takımı'nın 7 Haziran Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Slovakya maçını Norveç Federasyonu'ndan Treje Hauge yönetecek. Hauge'nin yardımcılıklarını Steinar Holvik ve Ole Herman Borgan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Brage Sandmoen. Slovakya-Türkiye (A) milli maçı, Bratislava'nın Slovan Bratislava Stadı'nda TSİ 21.15'te başlayacak.

(A) Milli Futbol Takımı'nın 11 Haziran Çarşamba günü İstanbul'da oynayacağı Makedonya maçını ise İtalyan hakem Roberto Rosetti yönetecek. BJK İnönü Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçta Rosetti'nin yardımcılıklarını Mitro Vincenzo ve Andrea Consolo, 4. hakemlik görevini de Emilio Pellerino yapacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları