Manisaspor'a karşı ilk kez!

Bu maç öncesine kadar Süper Lig'de sahasında Manisaspor ile oynadığı 3 maçta da sahadan galibiyetle ayrılan Galatasarayımız, 2009-10 sezonu 13. hafta karşılaşmasında 1-1 berabere kaldığı Manisaspor'a lig tarihinde ilk kez sahasında puan verdi.

Ayrıca iki takım arasında toplamda oynanan 7 maçın 4 tanesini Galatasarayımız kazanırken 3 maç berabere bitti, Manisaspor hiç galip gelemedi. Galatasarayımız sahasında oynadığı 4 maçın 3'ünde 4-2, 4-0 ve 6-3'lük skorlarla galip gelirken, bir kez 1-1 berabere kaldı ve sahasında rakibine 15 gol atıp kalesinde 6 gol gördü. İki takım arasında toplamda oynanan 7 maçta ise Galatasaray 23 gol, Manisaspor 11 gol kaydetti.
 
KEWELL ÇOK FORMDA
 
Sezonun 10.haftasında deplasmanda 3-1 kaybettiği Fenerbahçe maçından sonra 5 resmi maça çıkan Galatasarayımız bu maçların 4'ünü kazanırken 1'inde berabere kaldı. Harry Kewell, Galatasarayımızın bu 5 maçta attığı 10 golden 4'üne imza atan isim oldu. Kewell, 1 kez de asist yaptı. Harry Kewell 5 maçın tamamında ilk 11'de görev alırken 4 karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı.

AZ ŞUT, AZ KORNER
 
Galatasarayımız, Manisaspor karşısında maç boyunca 12 şut atıp bunlardan 5 tanesinde isabet sağlarken, Manisaspor ise Galatasaray kalesine 15 kez şut denemesinde bulundu ve 6 tanesinde isabet sağladı. Castrol Analizlerine göre Süper Lig'de ilk 12 haftanın en çok korner kullanan takımı olan Galatasarayımız bu maçta da 5 kez korner kullanırken, rakibi Manisaspor ise 9 kez korner kullandı. Bu maç Manisaspor'un Süper Lig'de bu sezon en çok korner kazandığı karşılaşma oldu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları