Lincoln dünya medyasında!

Hagi’nin ardından yıllardır süren 10 numara arayışlarını Lincoln ile noktalamaya hazırlanan Galatasaray’ın transfer harekâtı sadece Türkiye’de değil, dünya medyasında da geniş yankı uyandırdı. Birkaç gün içinde İstanbul’a gelmesi beklenen Brezilyalı yıldız için, “Sonunda anlaşma sağlandı” başlığını kullanan popüler Alman gazetesi Bild, ayrıca Feldkamp’ın şu sözlerine yer verdi: “Süper bir yetenek. Transferini çok istiyordum. Sözleşme yaparsa, gurur duyarım.”

‘Acıyı silecek’

Brezilya basınında ise Lincoln’ün, Schalke Yönetimi tarafından yapılan 4 yıllık yeni sözleşme teklifini geri çevirmesi manşetlere taşındı. 28 yaşındaki oyuncunun böylece Galatasaray’a gitmeyi ne kadar çok istediği vurgulandı.

Football365.com, Lincoln’ün, “Galatasaray’la anlaştım. Transferim bitmek üzere” ifadesini yayınladı. Fransızlar da, Ribery’yi elinden kaçırmanın acısını yaşayan Cim Bom’un, Lincoln’ü transfer ederek yarayı iyileştirmek istediğini yazdı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları