Kewell'a özel çalışma

Galatasarayımız, Süper Lig'de hafta sonu oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Hasan Doğan Akademi Ligleri Çalıştırıcı Sertifikasyon Programı'nda ders verdiği için sabah antrenmanında yer alamayan teknik direktörümüz Skibbe yönetiminde yapılan akşam antrenmanı ısınma ve açma germe egzersizler hareketleriyle başladı. Ana bölümünde kuvvet çalışmaları yapılan çalışma soğuma ve açma germe çalışmalarıyla sona erdi.

Aldığı iznin ardından Volkan Yaman da takımla birlikte bugün ülkesinden gelen Harry Kewell özel bir çalışma yaptı. Dizinde hafif ağrısı olan Hasan Şaş ve ayak bileğinde ağrısı olan Semih Kaya ise takımdan ayrı düz koşu yaptılar. Antrenman sırasında dizinden hafif bir sakatlık geçirmesine rağmen antrenmanı tamamlayabilen Yaser Yıldız'ın tedavisine başlandı.

Sağlık merkezinde sürdürülen tedavilerinin ardından Mehmet Topal, Uğur Uçar, Orkun Usak, Emre Güngör ve Tobias Linderoth salonda sağlık ekibi eşliğinde takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

Sarı kırmızılı takımımız Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın sabah basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları