Kewell'a bir şans daha!

Yönetimimiz Kewell'a bir şans daha verecek.

G.Saray'da Harry Kewell defteri yeniden açıldı. Avustralya'nın Dünya Kupası'na veda etmesinin ardından tekrar gündeme  gelen yıldız için başkan Adnan Polat'ın, "Şartlarımızı kabul ederse, 1 yıllık sözleşme imzalarız" dediği öğrenildi. Oz Büyücüsü, daha önce 3  yıllık sözleşme isteyince  gözden çıkarılmıştı. Tatil sonrası kararını verecek olan Kewell'ı ikna etmek için Neill'in de büyük çaba harcadığı bildirildi.

GALATASARAY GÜNLÜĞÜ:

Gio'ya bir şans daha


G.Saray'ın yeniden kiralamak istediği Giovani dos Santos, Tottenham'da kıymete bindi. ?ngiliz ekibinin menajeri Harry Redknap'ın daha önce istemediği Meksikalı oyuncunun, Dünya Kupas?'ndaki performansından etkilendiği ve son bir şans tanımayı düşündüğü belirtildi. Giovani'nin taliplerinin de her geçen gün arttığı öğrenildi.

Servet filede de hünerli


Bonservisi yüksek olduğu için Avrupa'ya gitmesinin zor olduğunu belirten Servet Çetin, Mustafa Sarp ile birlikte tatilin keyfini çıkarıyor. Çeşme'de stres atan iki oyuncu, arkadaşlarıyla birlikte plaj voleybolunda hünerlerini sergiledi. Servet uzun boyunun avantajıyla vurduğu smaçlarla voleybolda da başarılı olduğunu gösterdi.

Liseciler'in dediği oldu

Tüzük değişikliğinde yine 'liseciler'in dediği oldu. Kongreden bir gün önce liseli kanattan yaklaşık 15 kişilik bir grubun başkan Adnan Polat'ı ziyaret ettiği ve istedikleri maddelerin değişmesi halinde tüzük tadiline onay vereceklerini söyledikleri öğrenildi. Polat'ın liselilerin isteklerini kabul ettiği, bunun üzerine kongreye gelen liseli Galatasaraylılar'ın yönetimin önergesine olumlu yönde oy kullandığı ifade edildi.

Mahkeme yolu!

Kongre üyelerinden Serdar Eder, genel kurulun yeterli çoğunluk sağlanmadan toplandığını ve alınan kararların geçersiz olduğunu savunarak, mahkemeye gideceğini söyledi. Eder, "İş oldu bittiye getirildi. Pazartesi mahkemeye başvurup kongrenin iptalini isteyeceğim" dedi.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları