Kamp notları

İsviçre kampını bu hafta içinde ziyaret etmesi beklenen Galatasaraylı yöneticilerin, programı değişti. Başkan Özhan Canaydın, Ali Dürüst, Burak Elmas ve Özer Saraçoğlu’nun önümüzdeki hafta İsviçre’ye giderek, hazırlık maçlarını izleyecekleri öğrenildi. Kamp sırasında Hasan Şaş ile de görüşüleceği belirtildi.

Galatasaraylı futbolcular, İsviçre kampında Fenerbahçe’nin 6-2’lik Kaiserslautern maçını izledi. Oteldeki odalarından karşılaşmayı takip eden Sarı-Kırmızılılar, ezeli rakiplerinin geçen yıldan daha iyi olduklarını ifade etti.

İstanbul’daki iki günlük çalışmalarında sıcak havadan bunalan Galatasaraylılar, İsviçre’deki serin havadan son derece mutlu oldu. Dün de yağmurun sona ermesiyle buna sevinen Sarı-Kırmızılılar, “Tam kamp havası. Bu sıcaklıkta antrenman süper oluyor” dediler.

Yeni sezon hazırlıkları sırasında bir yandan kondisyon depolayan Galatasaray’da futbolculara vitamin yüklemesi de yapılıyor. Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu tarafından hazırlanan özel vitamin karışımı, her gün futbolculara veriliyor.

Giyim sponsoru firmaların her yıl bir başka olması malzemecileri zor durumda bırakıyor. Adidas’ın ardından geçen yıl Lotto ile anlaşan Cim Bom, bu sezon da Umbro’ya geçti. Malzemeciler bunun zorluğundan yakınarak, “Tam bir şirkete öğretiyoruz, şimdi yine şirket değişti yandık” diyorlar.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları