Joker Kewell olacak!

Takımımızın bir numaralı forveti Milan Baros'un sakatlığının ardından gözler yeniden Harry Kewell'a çevrildi.

Pazar akşamı kazandığı İstanbul Büyükşehir  Belediye karşılaşmasının ardından oyuncularına  hafta içinde izin vermeyen Frank Rijkaard, Karabükspor deplasmanının taktik çalışmasını Arda'sız yaptı. Kaptanını hala takımla birlikte çalışamaması nedeniyle ilk onbirde düşünmeyen Rijkaard, dün yapılan taktik idmanda Harry Kewell, Misimovic ve Pino üçlüsüyle özel ilgilendi. Orta saha oyuncularından bol pas yapmalarını isteyen Hollandalı teknik adam, Kewell'ın yüksek toplarda zorlanacağını düşünürken, oyuncularına, "Yerden ve isabetli oynayın" mesajını  verdi.

LORİK CANA YİNE 11'DE


Maç kondisyonunu eksik bulduğu Lorik Cana'yı İstanbul BŞB maçında 60'ta oyundan alan Rijkaard, Arnavut oyuncudan yarın Karabük'te de vazgeçmeyecek. Rijkaard, sol kanatta ise yine Aydın Yılmaz'a görev verecek.

GUUS HİDDİNK'LE YENİ GERİLİM KAPIDA

A Milli Takım'ın Almanya ve Azerbaycan ile oynacağı Euro 2012 eleme grubu karşılaşmaları için Hiddink'in Galatasaray'dan aday kadroya çağırması beklenen Arda, Hakan Balta ve Sabri'nin sakatlıkları yüzünden haftalardır forma giymiyor olması G.Saray teknik ekibini telaşlandırdı. Üç oyuncudan sadece Sabri'nin takımla birlikte çalışabilecek düzeyde olduğu, Arda ve Hakan Balta'nın ise idman eksikliği nedeniyle Almanya maçında görev yapmaları halinde sakatlıklarının nüksedebileceği öğrenildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları