İstifanın perde arkası

Başkan Adnan Polat, kulüp binasında görüştüğü Haldun Üstünel'e, “Galatasaray'ın çıkarları için istifa etmeniz gerektiği düşüncesindeyim” dedi. Üstünel hemen orada istifa dilekçesini yazıp, tüm görevlerini bıraktı.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Ve sonunda beklenen oldu... Başkan Adnan Polat'ın, şubelerin yönetimini profesyonellere bırakmak istemesinin ardından Galatasaray Futbol A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliği'nden ayrılan Haldun Üstünel, kulüp yönetim kurulundan da istifa etti.

Böylelikle transferdeki başarısıyla bir dönem taraftarın en sevdiği yönetici olan Üstünel'in Galatasaray ile, ‘sade kongre üyeliği' dışında hiçbir bağı kalmadı.

Haldun Üstünel'in istifasını isteyen isim ise başkan Adnan Polat oldu. Futbol A.Ş'deki görevinden istifa ettikten sonra telefonlarını kapatıp ailesiyle tatile çıkan Üstünel, dün öğle saatlerinde kulüp binasına giderek Polat ile bir araya geldi.

Yönetimde ayrılmayı zaten düşünen Üstünel, başkanın, “Galatasaray'ın çıkarları için istifa etmeniz gerektiği düşüncesindeyim” sözü üzerine kararını verdi. Hemen orada istifa dilekçesini yazıp tüm görevlerini bırakan Üstünel, ardından saat 17.00'de başlayan yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Hakkınızı helal edin

Toplantının hemen başında yönetici arkadaşlarıyla vedalaşan Haldun Üstünel, “Hepimiz gece gündüz Galatasaray için birlikte çalıştık. Artık aranızda ben yokum, size başarılar diliyorum. Bugüne kadar bana vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi. Üstünel, yaklaşık 5 dakika süren bu vedalaşmanın ardından toplantıyı ve kulüp binasını terketti.

Başkan böyle istedi

Haldun Üstünel, yönetim kurulundan istifası ile ilgili olarak, “Sayın başkan ile bir değerlendirme toplantısı yaptık. Toplantı sonucunda sayın başkan Galatasaray'ın çıkarları gereği istifamın uygun olacağını düşündü. Galatasaray'ın çıkarları benim için her şeyden önce geldiği için yönetim kurulu üyeliğimden ayrılıp, istifamı sundum” açıklamasını yaptı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları