İşte Aslan'ın taktiği

Samsunspor’a yenilerek puan cetvelinde üçüncülüğe gerileyen Galatasaray’da Teknik Direktör Hagi, Beşiktaş derbisi için taktiğini belirledi. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde dün oyuncularıyla bir toplantı yapan ve Beşiktaş’ın Sakaryaspor ile oynadığı maçın kasetini oyuncularına izlettiren Rumen teknik adamın, derbi karşılaşması için “Ne olursa olsun mutlaka kazanacağız” dediği ve ilk 11’ni bir oyuncu dışında belirlediği öğrenildi.

Çok şey Orhan’a bağlı
Diyarbakırspor ile oynanan kupa maçında boynundan sakatlanan ve durumu bugün netlik kazanacak olan sol kanat oyuncusu Orhan Ak için doktorlardan haber bekleyen Gheorghe Hagi’nin, büyük olasılıklı bu futbolcunun oynaması durumunda Hasan Şaş’ı yedek soyundurarak sol kanatta Ayhan’a görev vereceği, Orhan Ak’ın karşılaşmaya yetişmemesi halinde ise Ergün Penbe’yi savunmanın soluna çekerek Hasan Şaş’ı ilk 11’de sahaya süreceği kaydedildi.

Kadro hücum ağırlıklı
İyileşen Hakan Şükür’ü ve kupa maçında dinlendirilen Tomas’ı ilk 11’de oynatacak olan Rumen hocanın, Ribery’i de ilk kez Sami Yen’de ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor. Taktik anlayışını kanatlar üzerine kuran Hagi, Ayhan, Ribery ve Hasan Şaş’la özel görüşme yaptı ve üç oyuncudan da Hakan Şükür’e gereken desteği vermesini istedi. Hakan’ın indireceği ve seken toplarda ise devreye Necati’nin takipçiliği ve fırsatçılığı girecek. 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları