"İspat zamanı geldi!" Cim Bom'un sıkıntılı golcüsü Ümit Karan'dan hiç duymadığınız çarpıcı açıklamalar

G.Saray’da Hagi’nin antrenmandan kovmasından sonra kulübeye mahkum olan Ümit Karan dertli mi dertli... Takımdan ayrı çalışan, neredeyse Florya mahkumu olan golcü futbolcu kimseyle problemi olmadığını defalarca tekrarlarken, G.Saray’dan ve sarı kırmızılı renklerden vazgeçmeyi asla düşünmediğini söyledi. Takım içinde her zaman rekabete hazır olduğunu ifade eden Ümit, şöyle konuştu: ‘İdmandaki tatsızlık sonrası Hagi ile konuştum.

Ben de olsam kovarım

Olay tatlıya bağlandı. Hepimiz G.Saray için çalışıyoruz. Sinirlendiğimiz zamanlar olabilir. Ben de hoca olsam antrenmandan bir kaç kişiyi kovabilirim. Buna kendim de dahil. Bu gayet doğal. Benim G.Saray’a, takımımın da bana ihtiyacı var. Bu saatten sonra formamdan asla vazgeçemem. 2 aydır ne dışarı çıkıyorum, ne de hocamın kızacağı tek bir hata yapıyorum. Kısacası nerede ne yapacağımı biliyorum. Artık geçmişte yaptığım hataların farkına vardım.

Hırsım geri geldi

Olgunlaştım. Yaptığım yanlışlardan dolayı da hep farklı şekilde gündeme geldim. Ama artık geçte olsa kendimi yeniden ispatlamanın zamanı geldi. Yeniden milli formaya kavuşmak istiyorum. Bir dönem hırsım kaybolmuştu fakat şimdi kulübede oturmak bile bana ağır geliyor. Kadroya giremesem de 100. yılda her başarıyı birlikte elde edeceğiz. Ben gerçekten G.Saray’a aşığım ve bu takımdan asla kötü ayrılmam.

Geçmişteki gençliğimden kaynaklanan hatalardan dolayı belki de külübede oturuyorum. 2,5 yıllık anlaşmam daha var ve artık kaybedecek zamanım yok. Kim iyi oynarsa sahada o mücadele eder. Yalnız yedekte beklemek için de 3 yıllık anlaşma imzalamadım. Sahalara dönmenin ve golleri atmamın sırası geldi. Hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü burada yapacak çok işim var. Cezaya çarptırıldığıma da inanmıyorum. Paramın hakkını vereceğim.’

Takımla birlikte çalıştı

G.Saray, Samsunspor maçının hazırlıklarını, 3 günlük iznin ardından dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sakatlığı geçen Ümit Karan’ın da katıldığı idmanda, Hakan Ünsal takımdan ayrı koşu yapmakla yetindi. G.Saray’ın pilot takımı Beylerbeyi tarafından Samsunspor’dan transfer edilen Can Ulun da antrenmanda yer aldı. 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları