İspanyollar gelmiyor, rota Yıldıray'a döndü!

Galatasaray'ın transfer teklifi yaptığı iddia edilen Barcelona'nın golcüsü Dani, İspanya'dan ayrılmayacağını açıkladı. Mundo Deportivo gazetesine konuşan İspanyol oyuncu, Katalan ekibinde kalmak istediğini ifade ederek, "Henüz Rijkaard'la konuşmadım. Benim gönlüm kalmaktan yana. Ama ayrılmam da gerekirse İspanya'da kalıp bir başka takımda oynarım" dedi.

Galatasaray'ın listesinde yer alan diğer isim olan Overmars ise Barcelona ile bir yıllığına el sıkıştı. Sarı-kırmızılıların ısrarla istediği Hollandalı yıldızın Barcelona'da kalmak için fedakarlık yapmayı kabul ettiği belirtildi.

Cimbom, Leverkusen'de oynayan milli oyuncu Yıldıray için de girişimlerini sürdürüyor. Alman kulübünün bir senelik sözleşmesi kalan Yıldıray'ı kiraya vererek gelir sağlamayı planladığı, oyuncunun da Galatasaray'ın yıllık 1.6 milyon euroluk teklifine sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları