Dünya Kupası'nda forma giyebilmek için G.Sarayımız'a gelen Elano muradına erdi. Sambacıların hocası Dunga, Elano'yu ilk onbirde Kaka ile birlikte oynatacak
Galatasarayımız'da sezonun en büyük hayal kırıklığı olan Elano Blumer, Brezilya Milli Takımı'nda formayı kaptı. Sezon başında sambacıların teknik direktörü Carlos Dunga'nın, "Dünya Kupası'nda oynamak istiyorsan düzenli forma giyeceğin bir takıma git" önerisini dikkate alan ve G.Saray'a imza atan Brezilyalı yıldız önce aday kadroya çağrıldı ardından da Dunga'dan ilk onbir biletini kaptı.
Güney Afrika'da finaller için hazırlıklarını sürdüren Brezilya Milli Takımı'nda teknik direktör Dunga'nın kafasında belirlediği ilk onbirde son formayı kapan G.Saray'ın sambacısı Elano oldu. Frikik ve penaltıları da kullanacak olan Elano Blumer, Luis Fabiano'nun arkasında Kaka ile birlikte görev yapacak.
K.KORE MAÇINDA 11'DE Dünya Kupası'ndaki ilk maçında Kuzey Kore ile karşılaşacak olan Elano'lu Brezilya'nın muhtemel onbirinin Julio Cesar, Maicon, Juan, Lucio, Bastos, Gilberto Silva, Melo, Elano, Kaka, Robinho ve Luis Fabiano'dan oluşması bekleniyor.