Hocalar neler dedi...

Bulundukları grubun zorlu olduğunu, maçın da çok zorlu geçeceğini bildiklerini belirten Lucescu, “Karşımıza 10 gün dinlenmiş bir rakip çıktı. Ancak iyi kapandık. İlk yarı iyi top çevirdik. Hatta forvetimiz iyi olsaydı, gol bile atabilirdik. Rakip normal oyununu oynayamayınca, taç, korner ve faullerden yararlanarak, uzun toplar kullanmak istedi ve bunun sonucunda da karambol yaratıp, gol atmak istedi, ancak başarılı olamadı. Savunmamız çok dikkatliydi.” şeklinde konuştu. Lucescu, hakemin kararıyla ilgili olarakta Emre’nin kartının doğru, Ümit Karan’a gösterilen kartın yanlış olduğunu söyledi. Rövanş maçında birçok eksiklerinin olacağına dikkati çeken Mircea Lucescu, “Günde güne eksiliyoruz. Önümüzde lig maçı var. Umuyor o maçta başka futbolcular kaybetmeyiz. Önemli olan İstanbul’daki Roma maçında kaybettiğimiz 2 puanı Barcelona ve Liverpool deplasmanlarından 1’er puan alarak kapattık” diye konuştu.

Rumen çalıştırıcı 'Bir düşünün dört gün önce ezeli rakibinizle oynuyorsunuz, sahada 7 kişi kalıyorsunuz, şampiyonluk yarışı için çok önemli üç puanı orada bırakıyorsunuz ve sonra da Avrupa'da böyle bir maça çıkıyorsunuz. Bunlardan etkilenmemek mümkün mü' şeklinde konuştu. Ancak futbolcularının insanüstü bir gayret gösterdiğini ifade eden Lucescu 'Rakimibiz Liverpool, düşüş dönemini atlattı ve üstelik dört maçtır da yenilmiyor. Böyle bir takıma karyı üstelik rakip sahada başabaş mücadele ettik. Galatasaray'ın özelliklerini gösterdik' diye konuştu. Lucescu bu maçta Sergen, Ayhan gibi çok etkili futbolcularından da yoksun olduklarını hatırlatırken 'Ayrıca rövanşta Emre ve Ümit de cezalı. Artık bu maç geride kaldı. Biz iki kulvarda da sonuna kadar yarışta varız. Şimdi önce lig, ardından da Liverpool ile rövanş maçımızı düşünüyoruz' dedi.

Liverpool Teknik Direktörü Phil Thompson da maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Çok önemli 2 puan kaybettik” dedi. Çok pozisyona girdiklerini, ancak gol atamadıklarını anlatan Thompson, “Kullanamadığımız pozisyonlardan biri yüzde yüzdü. Gol şansımıs çok fazlaydı, kullanamadık. Gruptan çıkma şansımız sürüyor. Diğer maçın da beraberliğini düşünerek, son ana kadar neyin en olacağı belli olmaz. Herkes sonuna kadar mücadelesini sürdürür” diyerek sözlerini tamamladı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları