Hocalar neler dedi?

Samsunspor karşısında üç puanı net bir skorla alan Galatasaray’da, teknik direktör Lucescu’nun mutluluğuna diyecek yok. En büyük korkusunun, Roma maçındaki son dakika golünün olumsuzluğu olduğunu ifade eden Rumen çalıştırıcı, “Ama korktuğum başıma gelmedi. Çok iyi bir ilk yarı çıkardık ve bunun karşılığında galibiyeti aldık” dedi.

Ateşli olarak sahaya çıkan ve düğümü çözen Sergen’i hastalığı nedeniyle sahadan aldığını açıklayan Lucescu şöyle devam etti: “Böyle bir sahada oynamak bile başarı. İkinci yarıda, skorun verdiği rahatlıkla Samsunspor’a futbol imkanı verdik. Ama biz de pozisyon yakaladık. Herşeye rağmen kazanılan üç puan bizim açımızdan çok büyük başarı.”

Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar ise Galatasaray karşısında çok hata yaptıklarını ve yenildiklerini dile getirdi. Uyar, rakipleri karşısında çok pozisyon bulduklarını vurgulayarak, “Bunları değerlendiremedik. Aleyhimize verilen penaltı hakkında konuşmak istemiyorum. Ancak verilmemesi gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mehmet Cansun, futbolcularının elde edilen galibiyetle kendisine güzel bir doğum günü hediyesi verdiğini söyledi. Cansun, kaptan Bülent Korkmaz ve Perez’in de güzel bir doğum günü hediyesi aldığını belirterek, “Galip geldiğimiz için son derece mutluyuz. Çok ağır sahada, yağmur altında mücadele ettik. Mümkün olduğu kadar yere sağlam basıp yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaptan Ercan da ilk yarıda aleyhlerine verilen penaltı için, “Hakem bana yapılan faulü görememiş. Sadece benim elle temasımı görmüş. Tabii o da hata yapabilir. Ancak biz maçı 3-2 kazanacak pozisyonlara girdik. Kazanabilirdik de” dedi. Galatasaray karşısında penaltı kaçıran Ertuğrul da “Top sarı-kırmızılı kaleye girmek istemedi. Penaltıyı atsaydım her şey çok değişik olabilirdi. Biz pozisyonları değerlendiremedik” diye konuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları