Ali Dürüst: "Şampiyonlar Ligi’ne 9. kez katılıyoruz. Rakiplerimizi takip ediyoruz, ama daha da önemlisi artık rakiplerimiz bizi takip ediyor. Grupta güçlü takımlar var. Amacımız öncelikle gruptan çıkmak."
Bülent: "Her grup zor. Geçen sene yapamadığımızı bu sene yapmak istiyoruz. Hedefimiz büyük. Bu hedefi istiyorsak, gruptan çıkmalıyız. Nihat’la milli takım kampında konuşmuştuk, konuştuğumuz gibi oldu. İnşallah Nihat’ın takımı Real Sociedad ve biz gruptan birlikte çıkarız."
Ergün: "Artık her grup, her maç zor. Oynamadan kazanılmıyor. Tecrübemizle bir üst tura çıkmayı hedefliyoruz. Geçen sene yaşadığımız şanssızlığı bu sene yaşamak istemiyoruz. Hedefimiz kupada var olmak. Bunun için de elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Grubumuz çok iyi."