"Helvacı çok şey açıkladı"

Dün kulüp binasında yapılan toplantıyı organize eden camiamızın önemli isimlerinden Mehmet Bilen, yaptığı açıklamada Mehmet Helvacı'dan önemli bilgiler aldıklarını söyledi.

Yönetim Kurulu içinde Adnan Polat'ın muhalefeti konumunda bulunan Mehmet Helvacı'nın dün kongre üyeleriyle bir toplantı yapmasının ardından, toplantıyı organize eden kongre üyesi Mehmet Bilen, önemli bilgiler aldıklarını söyledi.

Şişli Holiday Inn Otel'de basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve Mehmet Helvacı'nın soruları yanıtladığı toplantıyla ilgili olarak açıklama yapan Mehmet Bilen, "Bu toplantıda Galatasaray'la ilgili bilmediğimiz çok şey öğrendik" dedi.

Bilen, Mehmet Helvacı'nın açık yüreklilikle kendisine yöneltilen tüm soruları cevaplandırdığını vurgularken, şunları söyledi:

"Bu toplantıda çok şey öğrendik. Bu bilgileri Mali Genel Kurul Toplantısı'nda üyelerle de paylaşacağım. Yönetim kurulu üyesi olup, Galatasaray'a fatura kesen ve tahsil eden olduğunu öğrendik. Bahsi geçen 860 bin TL'lik rakam az değil. Ayrıca Galatasaray'ı bir mali kaynak olarak gören bazı kişilerin, piyasa değeri 10 liralık işi 4-5 katına kulübe fatura edip, tahsil ettiklerini öğrendik. Mehmet Helvacı çok şey biliyor ama kulüp menfaatleri için basın önünde konuşmuyor. İyi ki Divan Kurulu Toplantısı'nda böyle bir toplantı için çağrıda bulunmuşum. Helvacı dışarıdan göründüğü gibi değil. Onu yanlış tanıyormuşuz."
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları