Eskişehirspor maçı öncesi son idmanı da yaptık ve artık maç saatini bekliyoruz...
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı; bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Spor Toto Süper Lig’de yarın akşam Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
Antrenmana sakatlıkları olan ve tedavisi süren oyuncular dışında tüm futbolcular katıldı. Isınma hareketlerinin ardından teknik direktör Gheorghe Hagi önderliğindeki sarı kırmızılı takım taktik çalışma yaptı. 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yapıldı.
Sarı kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Çağlar Birinci ve Gökhan Zan kondisyoner Fatih Yıldız ile birlikte çalıştı. Juan Pablo Pino fizyoterapist eşliğinde saha egzersizleri ve düz koşu yaparak idmanı tamamladı.
Barış Özbek ile Arda Turan’ın tedavilerine ise devam edildiği öğrenildi.