Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlık çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlık çalışmalarını Almanya Bochum’da bu akşam basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca, Carlos Cuadrat yönetiminde, yerel saatle 10.30’dan itibaren başlayan çalışma yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Çalışma ısınma koşusu ve egzersizleri ile başladı ve koordinasyon çalışması ile devam etti. Antrenmanın ana bölümünde ise dar alanda teknik çalışmalar yapıldı.
Kaleciler ise, antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman soğuma egzersizleri ve koşusu ile tamamlandı. Shabani Nonda, Serkan Çalık, Mustafa Sarp, Hakan Balta, Emre Güngör ve Harry Kewell antrenmanın tümüne takımla birlikte katıldı. Aydın Yılmaz ise düz koşunun ardından çalışmayı tamamladı.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, hazırlık kampındaki çalışmalarını yarın (10 Temmuz Cuma) 10:30’da basına açık, taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.