Hasan Şaş: "Ben böyleyim"

Sarı - Kırmızılı ekipte başarılı bir sezon geçiren Hasan Şaş geçtiğimiz yıllarda da iyi oynadığını belirtti, "Yeni fark edildim" dedi. Galatasaraylı oyuncu, "Ayağımda çok top tuttuğumu, çalımı sevdiğimi söylüyorlar. Evet, seviyorum. Ama 13 yaşından, yani Karataş’ta futbola başladığım günden beri böyleyim. Değişemem" ifadesini kullandı. Hasan, "Futbolu çok seviyorum, herşeyiyle yaşıyorum. Bir işi severek yapmak, insanı daha verimli kılıyor" diye devam etti.

Hasan Şaş, el kol hareketleri ile arkadaşlarına bağırmasının tribünden yanlış anlaşıldığını da sözlerine ekledi. Galatasaraylı futbolcu, "Sahada konuşmadan olmaz. Bizde herkes konuşur. Ama arkadaşlarım konuşurken, el kol hareketleri yapmazlar. Ben yapı itibarı ile derdimi el kol hareketleri ile anlatıyorum. Yani kimseyi azarlamıyorum" hatırlatmasını yaptı. Avrupa’ya transfer olabilecek oyuncu adayları arasına giren Hasan Şaş, Galatasaray’da mutlu olduğunu, ancak her futbolcu gibi yurt dışına gitmek istediğini de vurguladı.

Milli futbolcu, Avrupa konusunda büyük bir hırsının olmadığını da belirtti ve şunları söyledi: "Galatasaray da bir Avrupa takımı. Kulübümle bir yıllık sözleşmem daha var. Ama bu anlaşmanın bitiminde, Sarı - Kırmızılı yöneticiler mutlaka benimle yeni mukavele yapmak isteyeceklerdir. Eğer benim de onaylayacağım bir sözleşme olursa, yani aklıma yatarsa, Galatasaray’da kalırım. Bu olay, tamamen şartlara bağlı. Aksi takdirde, gideceğim her takımda kolaylıkla oynayabilirim. Bu konuda kendime sonuna kadar güveniyorum."

Fatih Terimli döneme de değinen Hasan Şaş sözlerini şu şekilde noktaladı: "O ekip bambaşkaydı. Bir daha böylesi gelmez. Büyük yıldızlar vardı. Belki şimdi pekçoğu yok, ama biz asker takımı gibiyiz. Herkes işçi ve takımı için mücadele veriyor. Ben de bu takımın bireyiyim. Her birey gibi, bütün varımı yoğumu, takımım için harcıyorum. Çok koşuyoruz, çok mücadele ediyoruz. Şimdi de bu özelliğimiz ön plana çıkıyor. Bu sezon unutamadığım tek olay Fenerbahçe maçında gördüğüm kırmızı karttı."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları