"Hagi'yi mahçup etmediğim için çok sevindim"

Ankaraspor maçında yeniden doğan Ümit Karan'dan Pasfotomaç'a özel: "Golü attığımda dünyalar benim oldu. En çok Hagi'yi utandırmadığım için sevindim. Kıskandığımı sanıyorlar ama, Necati ve Hakan'ın en büyük destekçisiyim.

Formda olan Necati ve H.Şükür ikilisini kesmek her yiğidin harcı değildir. Ben sabırlıyımdır. Beklemesini bilirim, formayı onun için kaptım Ankara'da gole en çok Hagi'yi mahçup etmediğim için sevindim..

Galatasaray'ın golcüsü Ümit Karan bu sezon az forma şansı bulamamasının 'normal' olduğunu söyledi. Sarıkırmızılı oyuncu, forvette görev yapan Hakan Şükür-Necati ikilisinin çok başarılı olduğunu ifade ederek, "İkisi de formunun zirvesinde. Her futbolcu sürekli oynamak ister. Profesyonel hayat bunu gerektiriyor. Ancak bazen de beklemesini bilmek ve sabırlı olmak da çok önemlidir" dedi.

Uzun süre sonra forma şansı bulduğu Ankara'da Hagi'nin "Hadi koçum sahaya çık" dediği an heyecandan titrediğini açıkca itiraf eden Ümit Karan, "Maçın zor dakikalarında attığım gol beni havalara uçurdu. Dünyalar sanki benim oldu. Önce Hagi'yi mahçup etmediğim için sevindim. Sonra alınan galibiyette pay sahibi olduğum için gururlandım. Devamı gelecek biliyorum. Taraftarın bana olan güveni de beni ateşledi" diye konuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları