Hagi ve Yanal kahvaltıda buluştu

*G.Saray Teknik Direktörü Hagi, sarı-kırmızılı takımın kampını ziyarete gelen A Milli Takım'ın hocası Ersun Yanal ile otelde bir kahvaltı yaptı. Hagi ve Yanal'ın keyifli geçen bu kahvaltı sohbetinde, bazı oyuncuların genel form durumuyla ilgili fikir alışverişinde bulundukları ifade edildi.

*Sarı-kırmızılı ekibin doktorları sakatlığı süren kaptan Bülent Korkmaz için adeta seferberlik ilan ettiler. Son hazırlık karşılaşmalarında forma giymeyen ve antrenmanlarda da tek başına çalışan Bülent'in sağ ayak bileğindeki problemi bir an önce bitirmeye çalışan kulüp doktorları, tüm imkanlarını seferber ediyorlar.

*G.Saray'ın yeni transferi Kamerunlu savunma oyuncusu Song, sarı-kırmızılı takımı beğendiğini söyledi. G.Saray'ın büyük bir takım olduğunu önceden de bildiğini ifade eden Song, "Her yönüyle büyük bir takıma geldiğimin farkındayım. Çok yetenekli oyuncular var ve bu da rekabeti getirecek" dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları