Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren çalışmada, Samsunspor mücadelesinde 90 dakika oynayan futbolcular koşunun ardından idmanı bıraktı. Diğer futbolcular ise tek pas çalışmasının ardından, dar alanda çift kale taktik maçı gerçekleştirdi.
Hagi, taktik maçında özellikle oyuncularından topu hızlı bir biçimde kenarlara atıp, buradan da ortalar yapılmasını istedi. Zaman zaman birbirlerine sert müdahalelerde bulunan futbolcuların hırslı ve istekli olmaları da dikkati çekti.
Antrenmana, Samsunspor maçında sakatlaan Hakan Şükür çıkmayıp tedavi olurken, Ergün de bir süre içeride çalıştıktan sonra sahada koşu yaptı. Ayrıca Galatasaray'ın yeni kaleci antrenörü Claudio Andre Taffarel'in de pazartesi akşamı İstanbul'da olacağı bildirildi.
Sarı-kırmızılı futbolcular, yarını izinli geçirdikten sonra Beşiktaş maçının hazırlıklarını pazartesi günü öğleden sonra sürdürecek.