Gerets'in tadı yok!

Turkcell Süper Ligi'nde deplasmanda Sivasspor ile golsüz berabere kalan Aslan, hafta sonu kendi sahasında Vestel Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Sivas'tan sabah saatlerinde İstanbul'a gelen Cim Bom, ayağının tozuyla Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek haftanın ilk antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Erik Gerets nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda Sivasspor maçında forma giyen oyuncular düz koşuyla çalışmayı tamamlarken, diğer oyuncular ise dar alanda pas, gol çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

Belçikalı teknik adamın hayli keyifsiz olduğu gözlenirken, antrenmanın son yarım saatini takip etmeden tesislere girdi. Antrenmana Ümit, Ferhat, Saidou, Song ve Tomas katılmazken, sakatlığı bulunan genç oyuncu Aydın ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Yarını izinli geçirecek Galatasaray, çarşamba günü Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları