G.Saray'a transferi düşünülen Brezilyalı futbolcunun menajeri ‘‘Bir yıllık paramızı garanti altına almak istiyoruz. Bir miktarını peşin vermelisiniz’’ dedi. Bu durum karşısında sinirlenen sarı kırmızılılar menajerlere ‘‘Biz de kimsenin parası kalmadı. Kimsenin hakkını yemeyiz’’ karşılığı verdiler.
Brezilyalı futbolcu 2 gün içinde İspanya kampına katılmazsa bu futbolcunun transferinden vazgeçilecek. Ferencvaroş'da forma giyen 24 yaşındaki Gera'nın yakın arkadaşı Türk menajer İsmail Daban, ‘‘Gera, G.Saray'a hayır cevabı verdi. Sezon sonunda mukavelesi bitecek ve İspanya'nın en iyi kulüplerinden birisiyle prensip anlaşması sağladı’’ dedi.
Ferencvaroş Kulübü Menajeri Viktor Kövesdi de ‘‘G.Saray'ın bu futbolcuyu almak istediğini sadece duyduk. Bu konu hakkında ne Galatasaray ne de başka birisi resmi olarak kulübümüze başvuruda bulunmadı. Biz kendisiyle yeniden anlaşmak istiyoruz’’ diye konuştu. G.Saray Arjantin'de İnsua ve Silvera için ise transfer görüşmelerini sürdürüyor.