"G.Saray'ın kıymetini bilin"

Belçikalı teknik direktörün başarılı bir futbol adamı olduğunu belirten sarı kırmızılı oyuncu, "Hocamız hakkında, gitsin mi kalsın mı tartışmaları yapılması gerçekten çok komik" dedi.

Galatasaray’ın tecrübeli defans oyuncusu Emre Aşık, teknik direktörleri Erik Gerets’in bu kadar çok tartışılmasını anlamsız bulduğunu söyledi. Gerets’in tüm dünyaca tanınan önemli bir teknik adam olduğunun altını çizen Emre, "Futbolla ilgisi olmayan kişiler bile Gerets’i eleştiriyor. Gerets ne yapmış; geçtiğimiz sezon hiç şans tanınmayan takımı şampiyon yapmış, bu sezonun ilk yarısında da ikincilik koltuğuna oturtmuş. Böyle başarılı bir teknik direktör hakkında, gitsin mi kalsın mı tartışmaları yapılması gerçekten çok komik" diye konuştu.

Gençler sabırlı olmalı

Üç büyük kulüpte de oynayan ender futbolculardan biri olan Galatasaraylı Emre Aşık, forma şansı bulamadıklarından yakınan genç takım arkadaşlarına da tavsiyelerde bulundu. Sarı kırmızılı kulübün alt yapısından yetişen Aydın Yılmaz, Ferhat Öztorun, Oğuz Sabankay ve Mehmet Güven gibi gençleri gururla seyrettiğini ifade eden Emre, şunları söyledi:

G.Saray’ın kıymetini bilin

"Genç arkadaşlarımızın heyecanını anlıyorum; bir an önce oynayıp kendilerini göstermek istiyorlar. Ancak sabretmesini bilmeleri gerekir. Onların şu dönemde yapacakları ufak bir hata bile onların futbol hayatlarını bitirebilir. Bu yüzden seçimlerini iyi düşünerek yapmalılar. Ben gençlere Galatasaray’da kalmalarını tavsiye ediyorum. Galatasaray’da yedek kalmayı herhangi bir takımda direkt oynamaya tercih ederim."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları