Zorlu viraj

24 günde G.Birliği, Trabzon ve Ordu ile deplasmanda, F.Bahçe ve Manisa ile Arena'da oynayacak olan G.Saray, sakat ve cezalı isimleriyle bu virajı kayıpsız dönmek istiyor.

Sezona kolay fikstürle başlayan ve zorlu maçları Beşiktaş derbisiyle başlayan Galatasaray, Gençlerbirliği deplasmanı, F.Bahçe derbisi ve Trabzonspor deplasmanlarında ideal onbirini sahaya süremeyecek.

F.Bahçe'ye kök söktüren G.Birliği ile bu hafta deplasmanda karşılaşacak Cimbom'da Ujfalusi, Engin ve Elmander cezalı. Sabri sakat. F.Bahçe derbisine ise Engin ve Elmander'den yoksun çıkmasına kesin gözüyle bakılan sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim'in Ayhan'ı bu maçlara hazırlacağı öğrenildi.

Sabri'nin de devreyi kapatması nedeniyle sağ kanatta formsuz Kazım'ı kulübeye çekemeyen Terim'i sevindiren tek haber ise bir maçlık cezasını çeken ve Başkent'te forma giyebilecek olan Felipe Melo. G.Birliği ve F.Bahçe derbisinin ardından Trabzonspor deplasmanına gidecek olan Galatasaray, Karadeniz turunu Orduspor deplasmanıyla tamamlayacak ve devreyi TT Arena'da Manisaspor maçıyla noktalayacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları