Zor dostum zor!

Galatasaray, Lukas Podolski'nin transferi için Köln ile pazarlıklarını sürdürmeye devam ederken; Alman futbolcu oynadığı dün Hamburg karşısında oynadığı futbolla adeta büyüledi.

Galatasaray, Lukas Podolski'nin transferi için Köln ile pazarlıklarını sürdürmeye devam ederken; Alman futbolcu oynadığı dün Hamburg karşısında oynadığı futbolla adeta büyüledi.

Hastalığı sebebiyle geçen hafta Köln'ün Kaiserslautern ile oynadığı maçta forma giyemeyen ve bu hafta içerisinde de takımın bazı antrenmanlarına katılamayan Lukas Podolski, kritik Hamburg maçından önce teknik direktör Solbakken tarafından sürpriz bir şekilde kadroya dahil edildi.

Hamburg karşısında maça yedek kulübesinde başlayan Lukas Podolski, mücadele 1-1 eşitlik ile devam ederken 46. dakikada Slawomir Peszko'nun yerine oyuna dahil oldu.

Hareketli ve istekli futbolu ile dikkatleri üzerine çeken Podolski, skorun Köln lehine 4-3'e gelmesinde bir asist ile katkı yaptı. Alman basını maçtan sonra Podolski'nin performansını oldukça beğenirken; Köln Teknik Direktörü Solbakken de Alman oyuncuya övgüler yağdırdı.

Lukas Podolski'nin Köln için büyük önem taşıdığını dile getiren Norveçli teknik adam, "Podolski gerçekten büyük bir futbolcu olduğunu bugün de kanıtladı. Bir sakatlığı vardı ve ben de onu korumak zorundayım. Geçen haftaki durum farklı şekilde yorumlandı ancak aramızda herhangi bir sorunun olması mümkün değil" dedi.

Öte yandan Alman basını Galatasaray ile Köln arasındaki transfer görüşmelerinin tıkandığını duyurdu. Galatasaray'ın Podolski için yeni bir teklif yaptığını belirten Alman basını, Köln'ün 14-15 milyon avro civarında bir bonservis bedeli talep etmesinden dolayı transfer görüşmelerinin çıkmaza sürüklendiğini ve Alman oyuncunun bu sezon da Köln forması giymesinin yüksek ihtimal olduğu görüşünde birleşti.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları