Zlatan hakkında çok az bilinen 15 şey! (+Bonus)

Dünya futbolunun en özel isimlerinden biri olan Zlatan Ibrahimovic ile ilgili çok çok az bilinen 15 şeyi derledik. Başlıyoruz...

15. "LE ZLATAN BURGER"

Ibrahimovic'in adına Paris'teki ünlü Doddy's Cafe'de "Le Zlatan" isminde bir burger menüde yer alıyor. 600 gramlık biftek, jambon, cheddar peyniri, emmental peyniri, soğan ile birlikte sunuluyor.



13. KIZ ARKADAŞINDAN 2 ÇOCUK

Zlatan Ibrahimovic, 20 yaşından bu yana Helena Seger ile birlikte. Çocuklarının adı Maximilian ve Vincent. Seger ile Ibrahimovic'in evli olduğu düşünülse de henüz evlenmediler.


12. MUTSUZLUK HEDİYESİ

Zlatan'ın Dünya Kupası biletini Portekiz'e kaptırması sonrası çok üzüldüğünü duyan Paris'ten takım arkadaşlarının her biri özel seri XBX One satın alıyor. Sonra, Zlatan'a XBOX One'ın özel sürümünün kodlarından "Zlatan Ibrahimovic 10"u tamamlayıp, hediye ediyorlar.


11. ÖDÜL HEP ONUN

Zlatan Ibrahimovic, İsveç'te yılın oyuncusuna verilen Guldbollen'i 2005'ten bu yana tam 9 kez kazandı. Sadece arada 1 kez Freddie Ljunberg'e kaptırdı.







5. İSVEÇ'İ SEÇMEYEBİLİRDİ

Zlatan Ibrahimovic, Milli takım konusunda Boşnak bir baba ve Hırvat bir anneye sahip olduğu için farklı bir tercih yapabilirdi.





1. HER SENE ŞAMPİYON ZLATAN

Zlatan, Ajax formasıyla şampiyon olduğundan beri son 13 sezonda 13 lig şampiyonluğu yaşadı. Zlatan'a sahip olup da şampiyon olamayan tek takım ilk kulübü Malmö...


BONUS (ZLATAN'IN ÇOCUKLUK HAYALLERİ)




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları