Yönetimi uyardı! ''Takviye yapılmazsa...''

Osman Şenher, Galatasaray'daki bazı oyuncuları eleştirirken, sarı-kırmızılı takımın ''Sinan Gümüş'' gibi oyunculara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Osman Şenher, Galatasaray'ın galibiyetine rağmen, gelecek sezon öncesi uyarılarda bulundu.

Osman Şenher maç yazısında takıma mutlaka önemli takviyeler yapılması gerektiğini söylerken, bazı futbolcuları da eleştirdi.

''Düşünebiliyor musunuz, Galatasaray, Süper Lig’i 5. bitiremiyor. Akhisar’dan medet umuyor, Osmanlıspor’un takılmasını bekliyor.

Futbolcular 2-3 haftadır biraz koşup, mücadele etmeye başladı. Hele dün gece Kayserispor’a 6 gol attı. Ben de kendilerine soruyorum: Ey büyük yıldızlar! Aklınız şimdiye kadar neredeydi? Herkese soruyorum: Türkiye Kupası kazanmak mı daha zor, yoksa ligi beşinci bitirmek mi?

Sarı-kırmızılılar kupayı kazanamazsa bunun hesabını kim verecek? Merak ediyorum yılda 3, 5, 6 milyon euro alan oyuncular, aldıkları ücretlerden indirim yapacaklar mı?

İnanın yazık bu Galatasaray’a... Kupayı kazansalar bile artık bu takım misyonunu doldurmuştur. Tribünlerin haline bakın, bomboş... Sanki cezalı maç oynuyorlar. Bu kadro değişikliğe uğramazsa Sinan Gümüş gibi yüreğini ortaya koyan isimlerle takviye edilmezse, gelecek sezonki tribünlerin hali, dün gecekinden farklı olmaz.

Artık yıldız futbolcu tiplemesini bırakalım. Hangisi yüreğini sahaya koyup çok koşuyorsa, takım için ter döküyorsa, artık o oyuncuya yıldız diyelim. Emre Çolak’ın her tarafı yıldız olsa ne olur? Sneijder, Selçuk... Bunlar artık yıldızlığını kaybetmişler. Keşke alan olsa da Cim Bom bunlardan kurtulsa...

Kayseri maçının bir tek kârı oldu o da Sinan Gümüş. Çocuk koşuyor, pas veriyor, iyi şut çekiyor, gol atıyor. 6 gol değil ama Sinan’ın performansı ve attığı üç gol mest etti.

Şimdi bir tek ümit kaldı. O da Fenerbahçe’yi yenip Türkiye Kupası’nı kazanmak... Perşembe günü kahramanlar nasıl bir futbol ortaya koyacaklar şimdiden merak ediyorum.''

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları