Yönetimden Pandev ve Yasin için net!..

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Balçova Yaşamspor ile oynayacakları mücadele öncesinde hava alanında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Balçova Yaşamspor ile oynayacakları mücadele öncesinde hava alanında açıklamalarda bulundu.

Albayrak, devre arasında takımdan gönderecekleri konuşulan Pandev için konuşurken, "Pandev, Galatasaray'ın futbolcusudur. Çok iyi şartlar altında transfer edilmiş. Pandev'in kumaşı belli, bir maç oynayalım. Belki iyi performans gösterir, niye satalım ki o zaman" diye konuştu.

"YASİN KİRALIK OLARAK GİDECEK"
Kulüpten ayrılması beklenen Yasin Öztekin için de konuşan yönetici, "Hamza hocanın gelmesiyle bütün takımda bir istek oluştu. Futbolculara da hak vermek lazım. Onlar da şanslarını denemek istiyorlar. Keşke hepsi Galatasaray'da kalsa da faydalı olsa. Bazı arkadaşlarımızı asla bırakmak istemiyoruz ama başka kulüpler de oynama şansları olur da bize de ileride fayda sağlarlar. Sonuçta Galatasaray da 11 kişi oynuyor. Göndereceğimiz oyuncular geri Galatasaray'a geleceklerdir. Yasin de kiralık olarak gidecek. Sadece Furkan geçen sene Karabük'te başarılı olduğu için, Karabük halkı, çok sevdiğim Tolunay hoca satın almak istediklerini söyledi. Üzülerek de olsa, biz oyuncu ile anlaşırsınız olabilir dedik" ifadelerini kullandı.

KARABÜK'TEN AÇIKLAMA

Devre arasında yapacakları transferler konusunda açıklama yapan Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, şu şekilde konuştu.

"Galatasaray'la Furkan Özçal ve Umut Gündoğan'ın transferleri konusunda anlaştık. Yasin Öztekin'i de istedik ancak gelmek istemedi. Furkan ve Umut ile tam olarak anlaşmış değiliz ama bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Bundan sonra sadece yabancı transfer yapmayı planlıyoruz."



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları