Yönetimden mesaj! "Haziran'ı bekle"

Hollandalı yıldızın menajeriyle görüşen Sarı-Kırmızılılar, "Mayıs 2015'teki seçimden önce kontrat uzatılması söz konusu olamaz. Sezon sonunda 4. yıldız alınır, sonra da Haziran'da imzalar atılır" dedi

Galatasaray Yönetimi, oyuncusuyla yeni sözleşme yapılmasını isteyen ve pazarlıklar için İstanbul’a gelmeye hazırlanan Wesley Sneijder’ın menajeri Guido Albers’e “Haziran’ı bekle” mesajı gönderdi.

Oyuncusuyla yeni sözleşme yapılmasını isteyen ve eski başkan Ünal Aysal’ın kendilerine garanti verdiğinin altını çizen Hollandalı menajerle görüşen yöneticilerin, “Sneijder ile 1.5 yıl daha sözleşmemiz var. Kendisinden de çok memnunuz. Ancak Mayıs 2015’te yeni yönetim seçilmeden kendisiyle sözleşme uzatmak doğru olmaz. Önce şampiyon olup 4. yıldız alınır, ardından da Haziran ayında Sneijder ile sözleşme imzalanır” dedikleri öğrenildi.

‘TATİLDEN ÖNCE UZATILIR’
30 yaşındaki Wesley Sneijder’la da bir araya gelen Sarı-Kırmızılı yöneticiler, “Bu meseleyi sakın kafana takma. Haziran ayında tatile çıkmadan sözleşmen imzalanır” diyerek motive etmeye çalıştılar. Eşi hamile olan Sneijder’ın da ayrılmayı düşünmediği, Hamza Hamzaoğlu yönetiminde takımda yaşanan değişimden oldukça mutlu olduğu ifade edildi.

78 MAÇTA 25 GOL 10 ASİST
Geçen sezon G.Saray’ı Süper Lig’de, Avrupa’da ve Türkiye Kupası’nda sırtlayan isim olan Wesley Sneijder bu sezon F.Bahçe derbisi dışında patlama yapamadı. 2’si F.Bahçe, biri Erciyes’e olmak üzere 3 gol atan Hollandalı yıldız, ilginç bir şekilde ligdeki 13 maçta hiç asist yapmadı. G.Saray’da bugüne kadar 78 resmi maça çıkan Sneijder, toplam 35 gole katkı sağlayarak, Burak ve Umut’la birlikte Aslan’ın en skorer ismi oldu. Sniper 78 maçta 25 gol, 10 asistlik bir performans gösterdi.

HASAN ŞAŞ NE DEDİ?



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları