"Yönetim cevap bile veremedi"

Fatih Terim'in görevine son verilmesinin sancıları sürüyor! Webaslan olarak, Galatasaray camiasının nabzını tutmaya devam ediyoruz ve sözü sarı-kırmızılı camiamızın önde gelen iki spor yorumcusuna bırakıyoruz.

- WEBASLAN ÖZEL - Galatasaray'da İmparator Fatih Terim'in görevden ayrılmasıyla başlayan süreç sonrasında önce Ünal Aysal'ın kulüp televizyonunda açıklamalarda bulunması ve ardından Fatih Terim'in basın toplantısıyla beraber kamuoyunda "Kim Haklı?" sorularının oluşmasına sebep oldu.

"YÖNETİMİ, KÖTÜ BİR SON BEKLİYOR"

Galatasaray'ı yakından takip eden değerli spor adamlarından aldığımız görüşlerde ise çarpıcı açıklamalar bulunuyor. Spor yazarı Ümit Aktan konuyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde Galatasaray yönetiminin entrika yaptığını ifade ederek, "Kimin entrika yaptığı kimin Galatasaray ilkelerine bağlı kaldığı çok açık ortadadır. Ykarıda otıram bir ruh ve eline kalbine götüren bir kişi vardır. Fatih Terim çok önemli açıklamalarda bulundu ki yönetim buna cevap veremedi. Fatih Terim'in insanlığını hepimiz biliyoruz. Galatasaray yönetimini çok kötü bir son bekliyor. Galatasarat Roberto Mancini'yle başarılı olamaz" açıklamasında bulundu.

"İKİ EGONUN ÇARPIŞMASI..."

Fanatik Gazetesi Spor Yazarı Oğuz Dizer ise durumu "İki egonun çarpışması" olarak nitelendirirken, "İki yüksek egonun çarpışmasıdır. Bu gelişen olaylardan hem Ünal Aysal hem de Fatih Terim olumsuz olarak etkilenmiştir. Tabi bu Galatasaray kulübünü de etkilemiştir. Galatasaray yönetimini sıkıntılı bir süreç bekliyor. Florya'dan gelen haberler Florya'da huzurlu bir ortamın olduğu yönde. Futbolcular gayet iyi çalışıyor. Fatih Terim'in ayrılması Florya'nın huzurunu bozmamış. Galatasaray'ın bu oyuncu grubuyla Roberto Mancini'yle birlikte başarılı ve şampiyon olacaklarını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları