Yolcular belli oluyor

Galatasaray'ın son iki haftaya yedi puan farkla girmesini sağlayan 11 futbolcu, takımı sırtladı ancak hesaplar karıştı...

Fenerbahçe derbisinin ardından Trabzonspor karşısında da galibiyeti +94'te kaçıran Galatasaray, Elmander'in yokluğunda iki maçta 4 puan kaybedip bir de Türkiye Kupası'na veda ederken, gözler yedek kulübesine çevrildi.

Sezon başından sıfırdan bir takım yaratan Fatih Terim'in nokta transferlerle oluşturduğu onbirde, geçen sezondan sadece Hakan Balta şans bulurken; başta Ayhan,Servet, Gökhan Zan, Sabri gibi milli oyuncular olmak üzere yeni gelen bazı isimlerin de ideal onbirde sakat ya da cezalı olduğunda takıma katkı vermemesi, sarı-kırmızılı takımın teknik heyetinin Süper Final öncesinde çözmesi gereken bir problem olarak duruyor.

Fatih Terim'in yeterli bulmadığı Sercan, Yiğit, Yekta ve Çağlar'a play-off maçlarında da forma vermeyi düşünmediği ve futbolu bırakacağını açıklayan Ayhan'ın da Servet ve Gökhan Zan ile birlikte valizlerini toplayacağı öğrenildi.

BİR MELO ETMEDİLER

Brezilyalı G.Saray'ı sırtlarken, maliyetleri 13 milyonu aşan Yekta-Yiğit-Riera-Sercan ilk 18'e zor giriyor

Galatasaray'ın sezon başında Juventus'tan bir yıllığına kiraladığı Felipe Melo'nun maliyeti sarı-kırmızılı camiada büyük tartışma yaratmış ve Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ve yönetici Sedat Doğan'ın Brezilyalı yıldızın transferini eleştirmesi nedeniyle ikili ve Florya'nın arasında soğuk rüzgarlar esmişti. 3.5 milyon Euro yıllık ücretiyle Melo Galatasaray'ın en çok kazanan ismi olurken, sambacı geride kalan 31 haftada kendisine ödenen paranın karşılığını verdi. Galatasaray, Melo'nun bonservisi için 7 milyon Euro önermeye hazırlanırken, son 15 ayda sarı-kırmızılı takıma transfer edilen ve katkı sağlayamayan isimler taraftarın tepkisini çekiyor. Kasımpaşa'dan alınan Yekta için 3 milyon750 bin Euro, sezon başında Bursaspor'dan gelen Sercan için 3 milyon ödeyen Galatasaray, Olympiakos'a Riera için 3 milyon, devre arasında Yiğit için de Manisaspor'a 3 milyon ödemeyi taahhüt etmişti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları