Yoksa Gökhan...

Ara transferde Galatasaray'ın gündeminde olan Gökhan Töre sürpriz bir karar aldı. İşte tüm gelişmeler burada...

Ara transfer döneminde Galatasaray'ın transferi için uğraş verdiği Almanya Bundesliga ekiplerinden Hamburg'un başarılı oyuncusu Gökhan Töre şaşırtan bir karara imza attı. Kulübüyle sözleşme yenilemesi beklenen A Milli oyuncu yapılan teklifi geri çevirdi.

Almanya Bundesliga'da 28 haftada yalnızca 30 puan toplayarak 15. sırada yer alan Hamburg küme düşme tehlikesini yakından hissederken, Gökhan'dan gelen haberle sarsıldı. Başarılı oyuncu 400 bin euro olan yıllık ücretini 800 bin euroya çıkarmayı teklif eden sportif direktör Frank Arnesen'e ret cevabı verdi.

Gökhan'ın bu kararı Alman basınına bomba gibi düşerken, Milli futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Bektaş Demirtaş kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, "Transferi sezon sonunda olabilir. Gökhan bunu değerlendirecektir. Türkiye'yi çok seviyor. Ancak hocanın düşüncesinden takımın Şampiyonlar Ligi'nde oynayıp oynamayacağına kadar geniş çerçevede konsept uygun olursa elbette ki Gökhan Türkiye'de oynar" şeklinde konuşmuştu.

Galatasaray'da oynamaktan gurur duyacağını ifade eden 20 yaşındaki futbolcunun takımıyla olan sözleşmesi 2013 yılında sona erecek. Hamburg'un küme düşmesi halinde Gökhan'ın ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu sezon Hamburg formasıyla 15'i ilk 11'de olmak üzere 19 maçta sahne alan orta saha oyuncusu fileleri havalandırma başarısı gösteremedi. Sarı-kırmızılı taraftarların Webaslan'da yapılan ankette Galatasaray'a transferi en çok istenen oyuncu seçilen Gökhan takım arkadaşlarına 6 asist yaptı.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları