Yobo da Arena'ya gelecek mi?

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Emmanuel Eboue, Fenerbahçe'nin Arena'ya bu sezonki ilk randevusunda bir ismini seçmişti...

Galatasaray, Süper Final'in 2. haftasında en yakın rakibi Fenerbahçe ile Türk Telekom Arena'da kozlarını paylaşacak. Pazar günü oynanacak olan müsabakada sarı-kırmızılıların Fildişili yıldızı Emmanuel Eboue, sarı-lacivertli Joseph Yobo ile rekabete girecek.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Arena'daki mücadelede açılış golünü Yobo'yu 'pazara' göndererek kaydeden Eboue, uzun süre dillerden düşmemişti. O çalımın ardından sosyal medyada dönen 'Yobo' geyikleri Fenerbahçe taraftarını çileden çıkarmıştı.

Hazırlanan fotoğraflarda Yobo'nun eline pazar poşetleri verilirken, dünyanın çeşitli yerlerinde 'kayarak' dolaşan Yobo resimleri olayın boyutunu bir hayli büyütmüştü.

Zaman zaman attığı kritik gollerle kısa sürede Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelen Emmanuel Eboue'ye besteler yazıldı, şarkılar söylendi...

Afrika Kupası nedeniyle takımdan ayrı kalan başarılı oyuncunun yokluğu o dönemde fazlasıyla hissedildi. Eski takımı Arsenal'de taraftarlarının 'mumla' aradığı Eboue, Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda en önemli isimler arasında yer alıyor.

Peki şimdi soruyoruz...
En son Salı pazarında görülen Yobo, şu anda nerede?
Yorumlarınızı yazın, yayımlayalım...


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları